Feb 25, 2008, 4:48 PM

Ще бъда 

  Poetry » Love
811 0 25
Аз не искам звездите да сваляш
и не искам да ти светят очите.
Просто искам снега да обичаш,
а аз ще бъда
снежинките в нощите!

Ще посипвам пътеката в бяло,
по която уморено се връщаш.
Ще те нося на крилото си вяло,
но те моля...
на мен да разчиташ!

Аз трапеза ще бъда богата.
От пенливото вино опитай.
С дъх на клонки от борово злато
ще ухая.
А ти ме обичай!

И постеля за тебе ще бъда.
По-ефирна от мека коприна.
По клепачите тихо ще стъпвам.           
Ще те сгрея,
ще съм слънце през зима!

© Анета All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??