Aug 15, 2020, 1:22 PM

Следа от Самса̀ра 

  Poetry » Other
459 0 4

Аз потънах дълбоко, дълбоко,
и се спънах в жестоки беди.
Най боли да летиш нависоко
към чаровни, лъжовни лъчи.

Аз обичам живота едничък
и изричам красиви слова.
Тъмнината е спомен мъничък
за безброй наранени сърца.

Аз мълча. Тишината е думи,
подчинени на зов за любов...
Аз вървя по съдбовните друми,
през куршуми: към изгрева нов.

Аз творя по самотните гари
и пътувам с дъха на нощта.
Аз съм малка следа от Самса̀ра
и жадувам с деня да летя...

© Димитър Драганов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??