Jan 22, 2009, 10:09 AM

Старият квартал 

  Poetry
690 0 13

Старият квартал

 

Старият квартал "Вароша".

Мрачен и прохладен ден.

Старец някакъв набожен

кръсти се пред некролога на дете.

 

Старият квартал "Вароша".

Гълъб със едно крило.

Черен лист в ръцете на художник.

Босо циганче във скъсано палто.

 

Старият квартал "Вароша".

Мрачен и прохладен ден.

Старият квартал "Вароша" -

той ли мина днес през мен...

 

© Надежда Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??