Jun 18, 2008, 7:25 AM

Стига ли... 

  Poetry
805 0 11

 

 

Загуби ли
последната си
сянка?
Отключи ли
поредната
врата?
И спъна ли се
в "Аз трябва... да...",
когато всичко в теб умря?

Повярва ли
на думите
от Истини?
Боли ли те
сега?
Въпросите
са много...
(искрени?)
Но СТИГА ли
една сълза...

 

 

© Вечерница или Зорница All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??