И тази любов си отиде ранена,
нарамила нашите грешки.
След нея останаха куп нерешени
въпроси –съмнения тежки.
Но други я чакат – от нас по-различни.
При тях ще се спре, без да пита.
А ние пак чуждата обич ще сричаме
и в стихове ще я опишем.
© Елица Ангелова All rights reserved.
А ти, Тома, не ме чети, щом пиша клишета.