May 20, 2012, 9:42 AM

Страх 

  Poetry » Other
494 0 0

             Страх

 

Душата тлее като въглен,
сърцето изгаря в адски огън,
очите ронят кървави сълзи,
ръцете се протягат за последно сбогом.
 
Събуждам се с вик, 
сърцето бие в адски ритъм,
с ръце лицето си покривам
и сълзите от света скривам.
 
Страх, страх, страх.
 
Опитвам се да го овладея,
завладял ме е напълно той.
Предавам се, не мога вече
в таз борба да съм герой.
 
Губя аз една мечта,
губя я заради страха.
 
Пресягам се до любимата катана
и обвивам нежно дръжката ú за последно.
Вмъквам острието в меката си плът
и слагам край...

© Николай Роев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??