Jul 30, 2007, 4:58 PM

СТРАСТТА МИ... 

  Poetry
867 0 19
 

Копнежна е страстта ми, светлокрила,

полюшната от полъха любовен...

с нюанси златни, шеметно багрИла

кръвта стихийна в порива съдбовен...

Изгрявам сутрин пламенно във нея,

до крайност ме владее и не стихва...

изписвам с трепет дивна епопея

на парещите чувства... прежаднели...

Със всеки стих рисувам очертания -

негаснещи огньове от любовност,

на нощните безлунни... опиЯния,

изтръгнати от мнимата греховност...

Потапям се в изричащо гальовност,

неистово усещане за влюбване,

лишаващо света от илюзорност...

последната заблуда е.... изгубване...

Копнежна е страстта ми и стихийна,

и можеща да диша... от обичане...

орисница на шеметна магия

и лудост... в шепота от вричане...


......

© Деси Инджева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??