Jun 21, 2009, 11:26 PM

Светулчица-надежда... 

  Poetry
808 0 16

Молитва

със прекършени криле

от бурята на истината...

Гнездо от спомени,

разсечено на две

от мълнията на риска.

 

Изгубена,

отвлечена мечта

в пороя на тъгата.

Зловещо пълнолуние

от страх.

Съмнение - нестихващ вятър.

 

Изкоренена,

в лепкавата кал на миналото,

вярата потъва...

Самотната светулчица

надежда

към тебе, Господи, пътува...

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??