Aug 7, 2022, 11:20 AM

Събуване на душата 

  Poetry
230 1 4

Животът – светлата игра –

вовеки, зная, ще си струва.

Накрая всеки пред смъртта

душата своя я събува.
 

Отлитат всичките пари.

Добрите думички остават,

които вдигат светлини

и блага радост подаряват.
 

Любов прави, а не война!

Любов войните побеждава!

Прати добрите си писма

към незапомнена държава,
 

където в късни часове

любов изискана царува.

Човек съдбата си кове

и с добротата другарува!

© Димитър Драганов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??