May 18, 2019, 3:43 AM

Сън 

  Poetry » Love
484 4 4

Сън ли си? Защото те забравям.
После като вятъра довяваш.
Нещо в мене се развиделява.
И страхувам се да те повярвам.

 

В твоите очи тежи животът.
Хребети, погребали кошмари.
Но смехът ти лекичък е още,
бял и непорочен като вяра.

 

Сън си сякаш. А не се събуждам.
И усмивки в мене разцъфтяват.
Гледам те... От радост ми е тъжно.
Моля те без дъх: не ме оставяй.

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??