Apr 5, 2011, 11:17 PM

Ти си... 

  Poetry » Love
1260 0 22

 

========

 

 

Ти си звездата,

                            огряла късмета ми.

Ти си в полята

                            на живота ми-цвете.

Ти си камъкът,

                            в който се спънах.

Ти си пламък.

                            И последното дъно.

Планина си. Висока.

                            Олимп е по-близо.

Пронизваш безоко.

                             И нахлуваш безвизово.

Ти си ми тръпката,

                             с която се будя.

Търся ти в стъпките

                             и реалност, и чудо.

Небе са твоите очи -

                             за душата ми къща.

Обратен път си ти,

                             по който винаги се връщам...

 

 

============

 

 

 

© Станислава All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??