Oct 1, 2010, 8:39 PM

Трябваше 

  Poetry
413 0 0

 

направих неща, които отдавна трябваше да направя,
казах думи, които отдавна трябваше да изрека,
простих се с любовта, която отдавна трябваше да загърбя,
отрекох се от теб, който отдавна трябваше да забравя...
и сега сърцето ми може би е сломено,
може би животът ми е разорен,
може би ще пазя спомена дълбоко в моята душа,
може би в самотна вечер ще се сещам за теб, любов моя!
но сега... сега всичко свърши,
времето не може да се върне,
а ти си толкова далече...
и в момента, в който ти казах "Сбогом!", се преродих.
поставих ново начало, другата страна на живота преоткрих.
зная, че никога няма да успея
напълно да те забравя...
но... може би така е по-добре
и след време ще се сещам за това с усмивка на лице...

© Любомира Герова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??