Jun 5, 2013, 2:43 PM  

Тъга 

  Poetry » Love
544 1 0

Защо ме ти раздираш,

 

изстрадалото ми сърце убиваш,

 

ти моя страстна болка,

 

сайбия на душа ми гòрка.

 

 

 

Ти не можеш менe да сломиш,

 

ще се опиташ да ме победиш,

 

но в скръбта си гнетна

 

ще остана аз непоколебим.

 

 

 

Искам и ще го направя,

 

там, където ти се провали

 

ще застана аз - горд, велик

 

и ще ти се присмивам

 

във предсмъртния ти вик!


 

Част от стихосбирката "Изгубена душа"

 

Кристиан Дочев

11.02.2013 г.

© Кристиан Дочев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??