Aug 17, 2008, 7:40 PM

Тъга и болка 

  Poetry
3441 0 4

Сърцето замря от болка,
душата стегна се във примка,
посърнаха очите, кладенци дълбоки,
зарониха горчиви сълзи.
Тъгата настани се трайно,
задълба с острие тялото дълбоко.
Остави те сама отново
в ухаещата на любов
августовска вечер.

© Ин Вел All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??