Jun 8, 2007, 6:56 PM

Тъжно  

  Poetry
1018 0 3
                                                        Тъжно 

                                    Свикнала съм да раздавам
                                     по мъничко от моето сърце,
                                     но често цялото го давам
                                     и после го събирам по зрънце.
                                     Не ми е тъжна тази теорема,
                                     че всеки иска обич да даде,
                                     а ми е тъжно, че всеки алчно
                                                                              взема,
                                     а после нищичко не ще да ми даде!

© Христина Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Колко вярно, и наистина ТЪЖНО!
    Хареса ми стихотворението ти, Хриси!
  • Прекрасно е, трогна ме...отличен =)
  • Не е тъжно, щом се дава от сърце,
    но е приятно, ако и мъничко ти се даде

    Поздрав!
Random works
: ??:??