Feb 15, 2008, 11:59 AM

Улови мечтата на греха ми 

  Poetry
537 0 20

Улови мечтата на греха ми,

пред олтара утрешно ме накажи.

Изгори надеждата в страха ми.

Казват - птиците не отлитали сами. 

 

 

Ранена аз прогоних любовта си,

бездънна се опитвах да реша.

Дали душата, закърмена с мляко,

би усмихнала тишината в деня.

 

 

С чакъл и пясък ме посипвай,

грешното в мене умъртви.

Демона в душата ми разпъвай,

нежността отново да се възроди.

© Пламена Добрева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??