Докоснах тънките воали.
Погледнах в твоите очи.
С коси лицето ми погали.
Прекрасна музика звучи.
Не вярвах, че една целувка,
създава нови светове.
Усетих нежната милувка,
на вятър в маково поле.
Разбрах, че крехкото ти тяло.
Създадено е от звезда.
Изпълнено със трепет цяло.
Една ефирна красота.
Танцувахме в небето двама.
окъпани от светлина.
Сред облак приказна измама.
потънах в твоята душа.
© Гедеон All rights reserved.