Jul 29, 2022, 9:40 AM

Утро 

  Poetry » Phylosophy
175 0 2

Прекрачвам линията начертана

от някого в измислен час

изпращам страховете нощни

и усмивката ми появява се завчас.

 

Далеч остана тъмнината и слънцето проби

прозореца със слънчев лъч, със песен

радостна посрещна ме зората

и със хладината си ме ощастливи!

 

И няма нищо по-прекрасно да налееш

в чашата кафе и да се наслаждаваш ежечасно

на утрото донесло в празнична окраска

усмивката невинна на дете.

© Дафина Николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??