Feb 2, 2017, 2:44 PM

В една от многото последни утрини 

  Poetry
295 0 5

Не спя.
Издърпвам сънищата 
за косите, като луковици,
а те,
захванали сърцето ми,
се пускат с мъка.

И учестено,
и мъчително
е утрото, 
когато трябва
за пореден път

да тръгвам.

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??