То идва без да ни попита -
в нас щастието и
в безмълвен час
безкрайната му
нишка ни оплита
и тихо шепне
топлият му глас:
Ех, помниш ли,
какво си бяхме обещали -
любов окрилена
от изумрудени скрижали,
любов, най-нежна
под небето,
магия белоснежна
за сърцето!
© Мери Попинз All rights reserved.