Sep 23, 2008, 11:47 AM

В очакване 

  Poetry
698 0 24
         В очакване

Есенни капчуци пеят
и листата се роят...
вятър пъстри клони вее,
замечтано птички спят...

Есенни цветенца светят
със светулки от роса,
катеричка е зачела
лешниците във леса...

Есенни пътеки сбират
стъпки плахи призори
и се готвят Бяла Зима
пухкаво да ги върви...

© Таня Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??