В пореден спомен впускам се, амиго...
Нощта настъпва и забулва мрак.
Душата ми, все търсеща, примига,
оплискана от „светлината" на деня...
И размислите глождят ми сърцето,
опората се губи във мъгла,
денят... ах, този ден тъй вихрен,
напомня ми потопа на света...
Защо ли тук сме се родили?
Защо създаден разума рушим?
Защо ний, близък наскърбили,
след туй не можем дълго да заспим?
Въпросите отекват в тишината.
Заплаква тя от болката във мен.
Недей да плачеш, тишина, почакай,
надеждата върни, за светъл ден.
© Криси All rights reserved.