Sep 30, 2008, 9:27 PM

Все още съм човек (макар и на ръба) 

  Poetry
541 0 6
От тайнства сътворена,
от дъжд и есенни листа,
на света съм аз родена,
в час на пустота...

Напоена съм с отрова.
С устни от разврат.
И аз съм...
като тоя мъртъв свят.

Черна жлъч съм.
Камък.
Пустота.
Малко съм ранена.
Малко... съм сама.

Ледена съм.
Извратена.
И съм тишина.
Малко съм ранена.
Малко... съм сама.

Вълна съм. Вечна.
Разбивам се и плача.
Още съм човечна.
Сърцето ми... в палача.

Още съм човек.
Макар и на ръба.
От век на век...
Все още съм човек!

© Свобода All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??