Aug 8, 2006, 10:56 PM

ВЪЗДУШНИ ЗАМЪЦИ 

  Poetry
719 0 2

Затвори очи и ела с мен,
в моя свят на мечти ти ще бъдеш покорен!
Хвани ръката ми, заедно да избягаме от този полудял свят -
с нашата любов той ще стане малко по-богат!
Ти ще искаш моята усмивка, аз ще искам твоята милувка,
ще се нуждаеш от моята целувка - аз  от твоята прегръдка!
Всеки път, когато си натъжен ще копнееш за моя въздушен замък -
ще мислиш за мен с трепет, с пламък!
Ще искаш да върнеш миналите дни, които само с две думи ти стопи,
неосъзнавайки колко много за мене значеше ти!
Всичко беше красиво, всичко беше идеално,
но ти реши, че искаш нещо по реално!
И ето, сега отново изгаряш за онези въздушни чувства и мечти,
но вече ме боли и няма кой да ги построи! Сега опитай ти!!!!
И ако успееш, знай, че любовта ни отново ще се възроди
и нищо вече не ще ни раздели!!!

© Силвия Йосифова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??