Mar 21, 2013, 5:25 PM

xxx 

  Poetry » Other
392 0 1

Илюзиите си  заминаха -

полека, кротко, методично.

Красиво страстите изстинаха

и се стопиха безразлично.

 

Възторзите се разтрепераха

и свиха се като сираче.

Мечтите ни криле разпериха

и литнаха внезапно в здрача.

 

Едничка вярата остана.

Напук на всичко. Разгневена,

приличаща на бяла врана

самотна, но непобедена.

© Нина Чилиянска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Чудесно стихотворение! Стилът ти страшно ми допада.Пишеш много разбираемо, в същото време- емоционално и грабващо!
Random works
: ??:??