Aug 24, 2018, 2:37 PM  

Заблудени 

  Poetry » Other
534 5 8

На никому в живота не е ясно,

какво и как се случва, и кога!?

Оказва се за жалост твърде тясно,

пространството в човешката глава.

 

Не са еднакви хората и могат,

там мястото различно да редят.

Но повечето своя бит не тровят

със мисли изначални за света.

 

А трябва да разместим във главата,

така кутийките на мисълта.

Да помним – никой не е с дарба свята,

наясно да е в Земните дела.

 

И всеки е от пъзел малка плочка,

със ръбовете криви – без вина.

Света четем през свойта гледна точка –

частица плът в заблуди, в суета…

© Данаил Таков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??