Mar 24, 2021, 10:47 AM  

Знак безкрайност 

  Poetry
553 0 2

Знак безкрайност
 

Създадох обич в себе си голяма, 
искрена и страстна всеотдайна,
любовта ми стигаше за двама
с пламък от една вселенска тайна!

 

Като среща на слънце и луна
две лица погледнаха с душите си
невидимите нишки между тях
изплитаха, тъчаха на пътя дните си.

 

Слънцето изгаряше  до прах
старите ни връзки на страха,
да отворим сърдечния си праг
и през процепи пропуснен светлина.

 

Луната будеше със своята мистичност
духа във нас да разгори
спомените от далечна вечност,
колко сме се търсели преди!

 

Слънцето изгаря само крехкото, 
а любовта ми беше плюс безкрайност,
вървя със нея и съм в цялото... 
Сега съм Аз, ти беше огледалото!

© Елеонора Крушева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??