1.03.2020 г., 6:43 ч.

Аз 

  Поезия » Свободен стих, Друга
631 1 6

Пиша за себе си.

Нямам друг човек за муза,

както всички останали.

Не съм всички останали. 

Не съм и нарцисист, както

бихте помислили.

Не съм толкова дръзка,

както бихте рекли.

Не съм океан,

в който бихте се потопили.

А – вихрушка.

Ако бях океан, а вие – моряци,

щях да ви удавя във водовъртеж.

Аз съм буря.

Аз съм пожар.

Аз съм цунами.

Аз съм силно земетресение.

Аз съм свлачище.

Аз съм снежно бедствие.

Аз съм наводнение.

Аз съм анормално явление.

Аз съм муза на собственото си вдъхновение. 

© Нина Чалъкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??