28.08.2012 г., 19:58 ч.

Не мога да говоря тази вечер 

  Поезия » Философска
818 0 12

Не мога да говоря тази вечер...

Душата ми се пълни с тишина.

Заглъхнаха отколешни кроежи

за хиляди объркани неща.

Сега се виждам малка, но красива.

Сега се буди в мене същността...

И въпреки че ето, нямам сила,

съм по-високо от реалността -

от всичките проекции за слава,

от болката, че някой стреля в мен,

от тихата обида, че ме няма

сред силните на днескашния ден...

 

Сега се вижда ясно синевата –

огледана е в моята душа.

 

Не мога да говоря тази вечер...

 

При мен сега се спира вечността...

© Руми Бакърджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??