20.10.2007 г., 20:09 ч.

Още за любовта 

  Поезия
531 0 4
 

                           Още за любовта



                         Сияят телата ни в тъмнината.


                         Беззвучно опиват се устните...


                         Нечакано начало сред самотата...


                         Забързват миговете пропуснати...


            

                         А вятърът рови в отломките


                         на спомени разпилени...


                         И тихо потрепващи клонки


                         небрежно улавят промените...


           

                         Невероятно е, но сме различни.


                         Открехваме вратата съдбовна!


                         И само ранобудните птички


                         ще знаят - любовта е възможна!



© Павлина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??