5.11.2010 г., 19:34 ч.

Писмо с обратен адрес 

  Поезия » Друга
707 0 10

 

Беше дълго във гора изгубен,

с леден дъх посрещаше зората.

Беше невъзможно да се влюбиш,

а пък близка ти е красотата.

 

Неизбежно мене преоткри

и вгради ме като цвят във дните,

и сега пулсирам в твоя стих -

с думите венец от нежност сплиташ.

 

Казват, че любов било да даваш.

Тя самата дар е от звездите

и не би могла да задължава.

... Денонощното приятелство попитай.

© Емилия Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??