Jul 13, 2023, 10:57 AM

*** 

  Poetry
524 10 17

Какво ли правя тук, защо ме има?

Аз – късче страх в света за смели хора.

Родих се в най-обикновена зима–

аз – сняг, започнал да вали нагоре.

 

Под стъпките ми скърцат стари болки.

Подхлъзна ли се, може да не стана.

Понякога си мисля, че наопаки

обърната Вселената е рана.

 

© Деница Гарелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??