Nov 19, 2008, 7:43 PM

Без вина 

  Poetry
529 0 5
 

Без вина

 

Боли сърцето!

И светът е тъй отровен!

Когато идиот заплюе те в лицето,

без вина - виновен!

Когато вярата изгубиш

и гнева в себе си събудиш.

Когато чувстваш се предаден

и ножът вече е изваден,

ти остава да се бориш!

С болката и яростта, изкривила очите,

обидата изпълнила ти дните.

Да се бориш!

От себе си да махнеш чуждото презрение,

защото то за тебе

е равно на унищожение.

Прости и погледни ги право в очите,

те не знаят какво

причиняват ти, горките.

 

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??