Oct 25, 2018, 9:04 AM

Безкрайност 

  Poetry
880 1 12

 

 

Затихва денят безпризорен

с дъха ти, дъждовно далечен.

Дочувам гласа ти минорен

в съня на звънливата вечер.

 

Неясни молитви изрича

нощта по студените устни

на вятъра, в миг заприличал

на вяра из дните ни пусти...

 

Звездите са стон в потъмнели

разлюбени капки омая,

сред тях са душите ни, вплели

на тихата обич безкрая...

 

 

 

© Геновева Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??