Безизходност, безсилие, безпътност
и тежък въздух, който ми присяда.
Поставените цели виждам смътно
и в други е вината, че пропадат.
Неистини, нелепости, нетрайности,
нередно е без капка основание.
С теории за бегли вероятности
аз ставам просто сянка от мълчание.
© Петя Косева All rights reserved.