Dec 31, 2017, 3:13 PM

* * * 

  Poetry » Love
1335 7 15

 

Защо се влюби в мен, кажи, защо?!

Защо беляза нощите ми с устни?!

На теб ухае мекото легло,

а бърза пак сънят да ме напусне!

 

Навън е зима. Спуска се мъгла.

Една звезда, останала сред мрака,

мъждука с белоснежна светлина.

Напомня ти, че тук съм... и те чакам!

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??