Aug 5, 2009, 9:02 PM

Далечен миг 

  Poetry » Phylosophy
589 0 8

 

 

тъжат

секундите на времето

вторачени в илюзиите

бледни

и недостатъчни

от вероятност

 

зает е всеки глас

и стон

и съзерцателност

да отстои

внезапната раздяла

или

отломъци

от сляпа проницателност

да се смалят

в истиността

на тиха

оболяла

святост

 

на чувства

оредели

не от нямост

от тихото си

оглушали

за порива

с прегракнал глас

говорещ

за несбъднати ръце

и за горчивината

чакам болката

наистина

завинаги

да спре

 

 

 

 

 

© Геновева Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??