Oct 17, 2013, 11:43 AM

Допиши сценария 

  Poetry » Love
899 0 19

Когато се събличам, да ме гледаш,

 мъгла да пада в твоите очи.

 И буден да сънуваш слънчогледи.

 И южен вятър в тебе да звучи.


А голото ми тяло да светлее

 в най-тъмните подмоли на душата ти.

 И всяка твоя фибра да запее -

 под вихъра на обич непозната.


Докосване - като случайна мълния,

 взривила и небето, и Земята...
Събличам се. И с жажда те изпълвам.

Сценария дописвай по-нататък.

© Елица Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??