Sep 12, 2007, 12:19 PM

Грешна съм 

  Poetry
801 0 11
Поучих се от грешките
на времето,
а безгрешно
се опитвах да живея,
душата ми
сама си носи бремето -
отричано
и неразбирано от нея.
Не се заслушах
в тишината,
отказах да живея
с правила,
на ръба се спрях -
пред страховете,
на парапет неизживян,
без перила.
И късно е
за закъсняла прошка!
Натежала съм с душа...
От грях родена съм
и грешна ще умра!

© Елица Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??