Oct 4, 2019, 12:18 AM  

Повреди ми се ключът на устата 

  Poetry » Other
481 1 7

Повреди ми се ключът на устата.
Въртя, въртя…  А пустият, заяжда.
Такава, проветрива е вратата – 
току прещипе някой много важен. 

 

И зная, че мнозина ще низвергнат
онази остра нотка в мойте думи.
Но ключът на ключаря си е верен
(ще смажат с грес едни, ръждиви духом).

 

Е, днес своеобразно се отърсих
от цензурата (вече ми дотегна).
И истината трябва да е първа
пред жадното за ласки алтер его.

© Миглена Миткова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??