Dec 22, 2022, 11:04 AM

Кафе и пеперуди 

  Poetry » Other
307 10 15

Небето е синьо, ледът пък студен.

Сутрин с цигара си пия кафето.

Все още се случва да бъда смутен,

когато и както, защото, където...

 

Мога да паля слънца във очите,

яко съм еко – дори е модерно,

мога да бъда небе за звездите,

не казвам на бялото никога черно.

 

Даже мечтая, щом време намеря,

и с пеперудите мога да тичам,

а Любовта си със метър не меря -

щом казвам обичам – значи обичам.

© toti All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??