Живея, дишам, даже се
опитвам да творя!
Да пиша с думи да споделям...
Мъка и любов, дори и самота.
Защото в самота живея.
Вечер щом заспя,
сънувам моите провали!
Да мойте мечти за любовта.
Които ме терзаят и напомнят
че сам виновен съм си
за това.
Защо не се променя времето,
което кара ме да тръпна по
мига, мига във който учил съм
и чакал... Да усетя силата на
любовта.
Любов тъй близка, но далечна!
Объркана от чувства и мираж.
Несподелена, но сърдечна!
Споделена с листа и със вас!!!
© Ангел All rights reserved.
Кала благодаря за подкрепата!Нали знаеш че Бог те тика на ръба по две причини ,едната е че винаги ще те подаде ръка за помощ а другата е че ще те научи да летиш!До нови !!!
Рени благодаря за разходката по мойте стихове за мен това значи много!!!Прегрътки!!!