Feb 3, 2021, 7:19 AM

Магия лъжовна 

  Poetry
165 0 2

Воля ли беше? Не знам.
Ти ме напусна, защото
в мъката често съм сам
и величая... доброто.

Всичко ми взе и затри
с лека ръка любовта ни.
Нашите минали дни
ти подпечата с кръвта ми.

Има ли смисъл поне
всичко, което ти пиша?
Ти ли се чувстваш добре?
Аз от епоха не дишам!

Аз съм загубен в деня,
който е вечер дъждовна.
Ти си потайна жена
и си магия лъжовна.

© Димитър Драганов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??