Ти влезе леко с' стъпките на вятъра -
нежен повей, тиха музика.
С криле
докосна книгата на масата,
душата ти се рееше из стаята.
Забравените листи
шепнеха съдбовно
и в своя тлеещ пламък
догаряха злокобно.
Догаряха злокобно забравените листи,
забравените листи шепнеха
съдбовно.
Из стаята ти рееше се твоя дух
свободно.
С криле
докосна книгата на масата.
Силен повей, нова музика.
Ти влезе леко с' стъпките на вятъра...