Обичах ви безмълвно, безнадеждно,
изгарях и от ревност, и от страст;
обичах ви тъй искрено, тъй нежно
дано ви друг обикне както аз.
А.С.Пушкин (превод:Г. Джагаров)
Обичаме се силно, но наужким.
Изгаряме от похот и от сласт.
Като герои от романите на Пушкин,
влюбени сме лудо, ала в нас.
Обичаме се искрено - на думи.
Усмихваме се мило - за пред вас,
а стиснали в гърлата си куршуми
изчакваме най-сигурния час.
Обичаме се нежно, ала в суми.
Мечтаем ний единствено за власт.
Щедри сме, но само на заблуди.
Дано не ви обикне някой като нас!
© Виолета All rights reserved.