Nov 18, 2013, 6:42 PM

От памтивека те познавам... 

  Poetry » Love
814 0 12

От памтивека те познавам,

облечен с рицарската броня

за теб в дуели се сражавах,

обичах те... и без корона!


И куп писма ти писах даже,

по твоите очи прехласнат,

как чаках само да ми кажеш -

ела в целувки да угасна!


За тебе крепости превземах,

кръстосвах дивните морета,

преборих дявол и с бога спорих,

Ромео твой съм... Жулиета!


Съвременници вече днес сме,

с любов ти пиша ес-ем-еси

и все те искам, все те търся

с въпрос едничък - ти къде си?


До тебе вечер да притихна,

по устните ти да потичам,

да срещна утрото усмихнат,

аз, твоят рицар, те обичам!

© Красимир Трифонов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??