Dec 21, 2020, 3:58 PM  

Почти 

  Poetry
442 7 20

Аз почти те забравих.

Почти!

Ето.. виж ме..!

Добре ли изглеждам?

Имам котка. И мъж.

И пари.

Нова блуза, обувки.

Надежда!

Имам дом. Офис. Имам храна

и стотици светулки във мрака.

Също няколко грама душа

си запазих

(преди да ме смачкаш).

Имам чай. И камина. Дете.

И картина по-светла от лято.

А .. разбира се..- имам сърце -

между раните- точно отляво...

И почти те забравих!

Почти!

Само нощем, когато си легна

как боли! Боже, как ме боли..! -

че те няма, и няма до мене..

 

© Деница Гарелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??