Jun 14, 2017, 11:05 PM

Поетите умираме сами 

  Poetry » Phylosophy
281 1 1

Поетите умираме сами
във този свят, изпълнен със тегоби.
В мастилото душите ни кървят
от бреме на съвременни окови.

Поетите умираме сами,
напуснали света, недоразбрани.
Утехата намерили в листа,
лекувайки душевните си рани.

Поетите умираме сами,
оставили огромен отпечатък.
Говорили за някакви мечти,
заключени в разхвърлени тетрадки.

Поетите умираме сами.
И после ни изпратили там горе.
В прегръдките на нежните звезди
поети сме, но този път до Бога.

© Димитър Драганов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • По-скоро незабележим отпечатък
    Хубаво си го написал, баш неразбрани! Интересно защо така се получава... Поздрав!
Random works
: ??:??