Apr 5, 2018, 1:11 AM

Послепис 

  Poetry » Other
1253 5 9

Ще убия надеждата. Нямам с какво да я храня –

плодовете отдавна изгниха от чакане. 

Затова и така ме оглозга. До кръв. И до рана. 

И не помня била ли съм друга за някого. 

 

Ще убия надеждата. Търся пътека с трошици – 

но е свършила хляба дори за причастие. 

И достигнах до никъде. Просто врата на тъмница. 

А от прага любезно ме канят ключарите...

© Петя Павлова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??