Sep 13, 2007, 7:51 PM

Пролетно ухание 

  Poetry
863 0 15
В душата ми е топло и ухае
на свежи пролетни цветя
и вятърът е спрял, нехае.
Пристъпва тихо любовта...
Донесе ми букет от рози,
обвит със слънчеви лъчи
и стихове прекрасни в прози,
написани от сбъднати мечти.
В реки от жълто злато
се къпе в пълнолуние Луна,
сърцето ми на обич е богато,
сгряно в пурпурна звезда.
Роса в душата се стаява,
бисерна, кристална чистота
и жаждата ми утолява -
с ухание зовящо пролетта.

© Елица Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??